GRANDEBROW

Un produs lansat de creatorii faimosului GrandeLASH™-MD. Această versiune de îngrijire a sprâncenelor are un aspect similar și chiar este echipată cu un aplicator similar, ceea ce nu a fost o idee bună deoarece timpul de aplicare este mai îndelungat și aplicarea mai dificilă. Cu toate acestea, Grandebrow este un ser bun dacă doriți să vă consolidați sprâncenele slăbite.

Grandebrow Eyebrow Serum: aspectele esențiale ale produsului

În ceea ce privește design-ul, produsul suscită emoții extreme. Unele persoane adoră tubul roz-auriu, în timp ce altele îl consideră un fals ieftin. Prețul este surprinzător de ridicat, în special raportat la efectul slab oferit. Tot ce contează la un produs este efectul și ingredientele cu anumite proprietăți.

Ce conține? Compoziția Grandebrow Eyebrow Serum șochează prin numărul de ingrediente combinate. În afara extractelor de plante, serul conține vitamina E, acid hialuronic, glicerină. Din păcate, produsul are, în principal, la bază substanțe sintetice, cu potențial nociv și iritant (din păcate, mai ales dacă aveți pielea sensibilă). Substanțele nutritive naturale sunt incluse în cantități infime.

Efectul? În ciuda ingredientelor destul de slabe, multe saloane de înfrumusețare aleg și recomandă Grandebrow clientelor pentru a facilita obținerea unor sprâncene accentuate și impecabile. Aplicarea regulată a acestui ser:

  • oferă o cantitate optimă de substanțe nutritive
  • sigilează umiditatea
  • oferă un aspect mai frumos sprâncenelor

Cum se aplică? Aplicarea Grandebrow Serum nu este diferită de cea a altor seruri. Mai întâi, este necesar să îndepărtați temeinic machiajul. Următorul pas este de a glisa serul de-a lungul ambelor arcuri ale sprâncenelor, reținând să le acoperiți în întregime. Cu toate acestea, apare o problemă. Aplicatorul subțite, ca cel al serurilor de gene, este prea mic și aplicarea se dovedește un proces dificil și îndelungat.

Plusuri & Minusuri

  • Vitamine și extracte de plante.
  • Calitate nutrițională bună.
  • Aplicator prea mic.
  • O mulțime de substanțe cu potențial nociv.
  • Produs de calitate slabă.
  • Preț prea ridicat raportat la efecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *