BROWVO

Acesta nu este ser tipic de sprâncene, ci un primer de hrănire, care face sprâncenele mai sănătoase și mai voluminoase, pregătindu-le pentru machiaj. Unele utilizatoare susțin că aplicatorul neobișnuit al serului Browvo este o inovația inutilă, însă formula cu consistență de gel merită remarcată. Cu atât mai mult cu cât serul Benefit Browvo întărește și netezește structura sprâncenelor, oferindu-le un aspect mai frumos.

Browvo Eyebrow Serum: aspectele esențiale ale produsului

La prima privire, serul abundent în substanțe nutritive Benefit Browvo arată ca produsele produse în masă care, în prezent, se vând în cantități mari. Plin de culoare, ambalajul feminin ne face să ne gândim că este mai degrabă un produs slab, în timp ce prețul sugerează că este un produs cosmetic profesional. Adevărul este undeva la mijloc: este un ser de sprâncene mediocru.

Ce conține? Calitatea produsului derivă din ingredientele nutritive din care este alcătuit. Benefit Browvo prezintă atât substanțe pozitive, cât și negative. De exemplu, există unele care merită remarcate precum uleiul de jojoba, pantenolul, cheratinp, dar și o mulțime de ingrediente pe care pielea predispusă la iritații este posibil să nu le tolereze, de ex. alcool și substanțe sintetice.

Efectul? Browvo, în ciuda minusurilor, este o bună alternativă pentru sprâncenele subțiti și rare. Totuși, este mai mult un produs de machiaj, nu un ser de îngrijire a sprâncenelor. Acest produs:

  • hrănește și consolidează sprânecenele în timpul purtării machiajului
  • îmbunătățește aspectul și sănătatea firelor delicate de păr
  • pregătește sprâncenele pentru machiaj
  • face machiajul sprâncenelor mai durabil
  • protejează sprâncenele împotriva deteriorării

Cum se aplică? Un aspect interesant este că Browvo Eyebrow Serum este un produs potrivit pentru aplicare atât seara, cât și dimineața – ceea ce este un beneficiu imens pentru multe dintre voi. Pe de o parte, este o bază de machiaj, astfel încât poate fi folosit dimineața, înainte de alte produse, însă trebuie să așteptați un timp pentru ca gelul să aibă timp să se absoarbă. Pe de altă parte, Browvo poate fi aplicat înainte de culcare pentru a susține firele fragile de păr în timp ce dormiți. Aplicatorul este foarte frecvent menționat, vârful din silicon nefiind soluția perfectă.

Plusuri & minusuri

  • Disponibil, de asemenea, în versiunea mică de călătorie
  • Câteva ingrediente demne de menționat
  • O bază de machiaj foarte bună
  • Preț un pic cam ridicat
  • Aplicator inovator, dar incomod

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *